Oznam o podujatí

20.11.2011 10:25

Okresné predstavenstvo ĽS-HZDS vo Zvolene a Krajské predstavenstvo ĽS-HZDS pod vedením Ing. Jozefa Pavúka srdečne pozýva všetkých členov a kandidátov ĽS-HZDS na stretnutie 25. novembra o 17,30 hodine v Divadle Jozefa Gregora Tajovského vo Zvolene. V programe bude i divadelné predstavenie Dokonalá svadba a slávnostná recepcia. Záujemcovia sa možu prihlásiť do 24. 11. 2011 na tel. čísle 0905 714 634.


Dokonalá svadba anglického autora Robina Hawdona je vynikajúco napísaná situačná komédia plná humorných situácií a čarovných nedorozumení. Dej sa začína  v novomanželskom apartmáne, kde sa ženích po búrlivej noci prebudí vedľa spiacej, nahej a veľmi atraktívnej mladej ženy, ktorá však nie je jeho nastávajúcou... Skôr ako sa mu podarí dostať ju preč a spomenúť si, čo sa stalo, prichádza nevesta. Začína sa pravý kolotoč bláznivých situácií, v ktorom sa striedajú búrlivé komediálne scénky s dojemnou love story.

Karty poriadne zamiešajú aj nevestina matka, najlepší ženíchov priateľ a všetečná chyžná. Komédia Dokonalá svadba (Perfect Wedding) patrí k autorovým najúspešnejším hrám. Podľa jej námetu bol nakrútený aj televízny film. Komédia získala viacero prívlastkov ako napríklad: „Komédia plná Murphyho zákonov“, „Najlepšia komédia posledného obdobia“ či „Komédia o tom, že pravá láska vždy nakoniec zvíťazí, len treba zistiť, ktorá to je...“.

Režijnú taktovku mal Michal Spišák, ktorý má na komédie šťastnú ruku a za ich réžie si už štyrikrát odniesol divácku Cenu MOTÝĽ.

Predstavenie trvá 120 min + prestávka.